Raseborgs stad söker en avdelningsöverläkare för hälsovårdscentralens bäddavdelning.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är i Finland legitimerad läkare med specialisering. Erfarenhet av primärhälsovård och ledarskapserfarenhet räknas som merit. Du har utmärkta kunskaper i det ena och goda kunskaper i det andra inhemska språket. Vi förväntar oss att du har social kompetens, förmåga att ta eget ansvar och att du ser positivt på nytänkande och förändring.
Till arbetsbilden hör ansvaret för vården på bäddavdelningen samt handledning av yngre läkare på avdelningen. Även utvecklandet av effektiverad hemvård i samarbete med överläkaren för äldreomsorgen hör till arbetsbilden. Prövotiden är 6 månader.

Raseborgs stad söker en biträdande överläkare för den öppna hälso- och sjukvårdsmottagningen.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är i Finland legitimerad läkare med specialisering. Erfarenhet av primärhälsovård och ledarskapserfarenhet räknas som merit. Du har utmärkta kunskaper i det ena och goda kunskaper i det andra inhemska språket. Vi förväntar oss att du har social kompetens, förmåga att ta eget ansvar och att du ser positivt på nytänkande och förändring. Prövotiden är 6 månader.

Raseborgs stad söker två närvårdare till Mariahemmet.

Behörighetskrav: Närvårdare eller motsvarande tidigare utbildning, med intresse för äldreomsorg och rehabilitering.
Språkkunskap: Goda kunskaper i det ena inhemska språket och nöjaktiga i det andra förutsätts.
Vi förväntar oss att du har social kompetens, förmåga att ta eget ansvar och att du ser positivt på nytänkande och förändring.
Lönesättning enligt AKTA och arbetsvärdering. Prövotid 6 månader.

Raseborgs stad söker en drivkraftig chefsläkare. Vi kan erbjuda Dig ett gott arbetsklimat, god samhörighet, självständigt arbete och utmanande arbetsuppgifter.

Välkommen till Raseborg!

Raseborg är en vidsträckt, naturskön tvåspråkig stad med svensk majoritet och ca 28 500 invånare.
Kommunen har flera verksamhetspunkter för tandvård. Vi har patientdatasystemet Effica och digitaliserad röntgen.

Vi söker nu:

- HÄLSOVÅRDSCENTRALTANDLÄKARE (1 tjänst)

Kompetenskraven är i Finland legitimerad tandläkare och goda språkkunskaper i det ena inhemska språket och nöjaktiga i det andra (språkintyg).
Löne- och övriga förmåner enligt gällande kollektivavtal. Prövotiden är 6 månader. Vi förväntar oss att du har social kompetens, förmåga att ta eget ansvar och att du ser positivt på nytänkande och förändring.

Like it? Share it!